Wijk & Wonen

Wijk & Wonen U woont samen met anderen in een wijk. Meestal gaat dat goed maar soms kan het zijn dat u overlast ervaart of dat er problemen zijn met uw buren. Het kan ook zijn dat u een goed idee heeft om het leven in uw wijk te verbeteren. Wij kunnen u verder helpen.

 

 

 

Ervaart u overlast van jongeren? Onze Jongerenwerkers kennen de jongeren in uw wijk en nemen signalen van overlast serieus. Heeft u ruzie met uw buren en wilt u dit graag oplossen dan kunt u Buurtbemiddeling inschakelen. Heeft u het idee dat het niet goed gaat met een wijkgenoot dan kunt u een signaal afgeven bij onze Zorg- en Overlastcoördinatoren. Heeft u een goed idee om het leven in uw wijk te verbeteren? Vanuit het Opbouwwerk en Participatiewerk zijn onze teams 'Actief in de wijk' om u op weg te helpen.


Heeft u een vraag over een ander thema? Bezoek één van onze Spreekuren of stel uw vraag via Hulp Online.

Wilt u weten van welke diensten u gebruik kunt maken in uw gemeente? Kijk dan op www.rijnstad.nl/regio

 

Meer informatie

Meer weten over de lopende projecten waarmee Rijnstad, naast de activiteiten in de wijk, in de hele stad actief is? Met onderstaande projecten, vaak gericht op specifieke groepen inwoners in Arnhem, wil Rijnstad bereiken dat alle Arnhemmers elkaar kunnen ontmoeten, mee kunnen doen en zich thuis voelen in de stad. Meestal wordt binnen de projecten nauw samengewerkt met andere organisaties en enthousiaste vrijwilligers.