Wijk & Wonen

Wijk & Wonen Je woont samen met anderen in een wijk. Meestal gaat dat goed maar soms kan het zijn dat je overlast ervaart of dat er problemen zijn met jouw buren. Het kan ook zijn dat je een goed idee hebt om het leven in jouw wijk te verbeteren. Wij kunnen je verder helpen.

 

 

 

Ervaar je overlast van jongeren? Onze Jongerenwerkers kennen de jongeren in jouw wijk en nemen signalen van overlast serieus. Heb je ruzie met je buren en wil je dit graag oplossen dan kun je Buurtbemiddeling inschakelen. Heb je een goed idee om het leven in jouw wijk te verbeteren? Vanuit het Opbouwwerk en Participatiewerk zijn onze teams actief in de wijk om je zo op weg te helpen.


Heb je een vraag over een ander thema? Bezoek één van onze Spreekuren of stel je vraag via Hulp Online.

Wil je weten van welke diensten je gebruik kunt maken in jouw gemeente? Kijk dan op www.rijnstad.nl/regio

 

Meer informatie

Meer weten over de lopende projecten waarmee Rijnstad, naast de activiteiten in de wijk, in de hele stad actief is? Met onderstaande projecten, vaak gericht op specifieke groepen inwoners in Arnhem, wil Rijnstad bereiken dat alle Arnhemmers elkaar kunnen ontmoeten, mee kunnen doen en zich thuis voelen in de stad. Meestal wordt binnen de projecten nauw samengewerkt met andere organisaties en enthousiaste vrijwilligers.