Inloopmiddag voor vragen over Post

Inloopmiddag voor vragen over Post Gratis hulp en advies bij (digitale) post? Kom langs bij Post in de Beijer! Een inloopmiddag in De Beijer op dinsdagen tussen 14.00 - 16.00 uur.

Heb je een brief die je niet begrijpt? Moet je op internet iets doen en weet je niet hoe? Vind je het spannend om post te openen van de gemeente of belastingdienst? Kom naar Post in de Bijer! Tijdens deze inloopmiddag staat Anita (die ook spreekuren draait voor Sociaal Raadsliedenwerk op het MFC) samen met Guido De Bres scholieren en vrijwilligers voor je klaar. Ook zal er met regelmaat iemand van het wijkteam klaarstaan die met je mee kan denken.

Vanaf 10 september 
Elke dinsdag  van 13.00 - 16.00 uur
Willem Beijerstraat 13

Feestelijke opening & Bingo: 10 september 
13.00 - 16.00 uur | De Bijer 
Kom kennismaken tijdens onze feestelijke opening. Om 14.00 uur kun je meedoen met de Ernem Bingo. Leuk voor jong en oud!

Themamiddag
Veel mensen hebben dezelfde vragen. Daarom hebben we elke maand - de tweede dinsdag van de maand - een themamiddag. Tijdens de themamiddag kijken we samen naar hoe het iets nou zit en gaan we aan de slag. Dit zijn de komende themamiddagen: 

  • 8 oktober: Woonlasten; huur en huurtoeslag, energiekosten, belastingen van de gemeente en het waterschap. Wonen is duur en wat kan ik doen om meer over te houden voor andere lasten?
  • 12 november: Zorgkosten; hoe zit het nu met al die verschillende kosten en hoe kan ik dat betalen?
  • 10 december: Kies je eigen zorgverzekering

Tot ziens in de Beijer! 

t. (026) 365 5292

--

Een initiatief van: Stichting Rijnstad, Rozet, De Beijer, Guido De Bres en Wijkteams Arnhem