HulpOnline

HulpOnline Het kan iedereen overkomen: het hoofd vol met vragen en nachten piekeren over problemen. Of het nu gaat om behoefte aan advies over jouw financiƫle situatie of een wettelijke vraag? HulpOnline van Rijnstad helpt!

 

 

 

Wat is HulpOnline?
HulpOnline biedt hulp met betrekking tot voorzieningen en wet- en regelgeving aan alle inwoners van de gemeente Arnhem en gemeente Lingewaard.

Hoe werkt HulpOnline?
Via het formulier HulpOnline biedt Rijnstad ondersteuning en begeleiding door e-mailcontacten met een hulpverlener. Vragen stellen kan 24 uur per dag. De hulpverlening is gratis. Afhankelijk van de vraag die je stelt krijg je contact met een Maatschappelijk werker of Sociaal Raadsman/-vrouw. De hulpverlening kan bestaan uit het eenmalig verstrekken van informatie en advies of online hulpverlening via e-mail. Ook is het mogelijk de hulpverlening op een van onze kantoren voort te zetten. 

Situaties waarin HulpOnline ondersteuning kan bieden
HulpOnline kan helpen bij vragen over: uitkeringen, belastingen, toeslagen (o.a. huur- en zorgtoeslag), consumentenzaken en incassokosten.

Privacy en persoonsgegevens
Je wordt gevraagd om zowel je e-mailadres als postcode in te vullen in het formulier HulpOnline, omdat de hulpverlening alleen voor inwoners van de gemeente Arnhem of gemeente Lingewaard bedoeld is. De overige gegevens zijn niet verplicht in te vullen. Hoe wij omgaan met persoonsgegevens en privacy lees je op de pagina privacy en klachten.


Contact

Inwoners van gemeente Arnhem

Vul het formulier HulpOnline in bij vragen over wet- en regelgeving. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur per e-mail antwoord van een hulpverlener.

Heb je andere vragen? Bijvoorbeeld over echtscheiding, rouwverwerking, stress en spanningsklachten, opvoedvragen, eenzaamheid en schulden, dan kun je rechtstreeks terecht bij de wijkteams Arnhem.

 

 

 

Inwoners van gemeente Lingewaard

Vul het formulier HulpOnline. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur per e-mail antwoord van een hulpverlener.

 

Meer informatie

 Wil je meer weten over de dienstverlening van Rijnstad? Op deze pagina's vind je meer informatie: