Gratis cursussen Rijnstad

Gratis cursussen Rijnstad

 

 

 

 

 

 

 

Een gratis cursus volgen? Dan kan bij Rijnstad. Hieronder vindt u de cursussen uit ons aanbod 2019.

Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'
Wilt u meer grip op uw inkomsten en uitgaven? Weet u niet hoe u het overzicht op uw financiën kunt bewaren? Dan is de budgetcursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor u. Voor alle inwoners van Arnhem.
Meer informatie over cursus en startdata 2019   

Cursus 'Toekomst zonder geweld'
Heeft u weleens ruzies die uit de hand lopen? Wilt u nee leren zeggen tegen huiselijk geweld en begrijpen hoe geweld in een relatie ontstaat? Tijdens deze cursus krijgt u informatie over de gevolgen van huiselijk geweld en hoe u in deze situatie weer sterker kunt worden. Voor vrouwen uit Arnhem e.o., die te maken hebben (gehad) met de gevolgen van huiselijk geweld. 
Meer informatie over cursus en startdata   

Cursus 'Beter opkomen voor jezelf'
Zou u graag assertiever willen worden? Wilt u grenzen leren stellen en nee durven zeggen? Deze praktische cursus is gericht op het versterken van uw eigen kracht en zelfvertrouwen. U leert hoe u voor uzelf kunt opkomen waarbij u de ander in zijn of haar waarde laat. Voor alle inwoners van de gemeente Rheden en Lingewaard.
Meer informatie over cursus en startdata 

Training 'Geld kun je leren'
Wil je meer grip op jouw inkomsten en uitgaven? Weet je niet hoe je het overzicht op jouw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus ‘Geld kun je leren’ iets voor jou. In deze praktische cursus leren jongeren niet wat zij moeten doen maar wat zij kunnen doen. Dit maakt de cursus laagdrempelig en ook makkelijker om advies te vragen.
Meer informatie over de training