Budgetcheck

Gratis budgetcheck voor iedereen die te maken heeft met een dalend inkomen vanwege de Corona-maatregelen. Als je inkomen plotseling daalt verandert er meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Ook is het in deze onzeker situatie lastig inschatten hoe lang dit gaat duren. Het is daarom belangrijk dat je laat nakijken of je geldzaken nog goed op orde zijn.

 

 

Via het project Budgetcheck biedt Rijnstad gratis één of twee persoonlijke gesprekken aan. Je krijgt in deze gesprekken naast een voorzieningencheck ook een budgetadvies. Het doel van de Budgetcheck is dat je zicht krijgt op voorzieningen waarop je recht hebt. Daarnaast zullen we in het persoonlijke adviesgesprek ingaan op de mogelijkheden die er zijn om latere geldzorgen te voorkomen.

 

Aanmelden

Inwoners kunnen zich direct kosteloos aanmelden via onderstaand formulier. Ook wijkcoaches, medewerkers van de sociale dienst, het UWV en andere hulpverleners kunnen inwoners aanmelden voor Budgetcheck. Wij nemen na aanmelding zo spoedig mogelijk rechtstreeks contact op met de inwoner. 

 

De deelnemer dient aan beide onderstaande criteria te voldoen:

1. Inwoner zijn van Arnhem.

2. Onlangs te maken hebben gehad met een inkomensdaling.

 

Aanmeldformulier 

De gemarkeerde vragen zijn verplichte velden. Rijnstad gaat zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring

 

Het bericht is niet verzonden, omdat er enkele velden niet correct zijn ingevuld.